Belangrijke informatie voor 2021

Tijdens dit evenement zijn de regels van Testen voor Toegang van toepassing, lees hierover meer op de Testen voor Toegang pagina.

De deelnemersinformatie voor het evenement is hier na te lezen.

Teamtenten

Teamtenten kunnen geplaatst worden op het strand tussen de start en de finish. Er is een drop-off mogelijkheid op deze locatie op zaterdag 14 augustus tussen 8.00 en 9.00 uur en op zondag 15 augustus tussen 8.00 en 9.00 uur. Auto’s kunnen hier niet geparkeerd worden. Wil je een teamtent plaatsen, meld deze dan aan via onderstaand formulier.

Registratie

De teamcaptain haalt de registratiekit voor zijn team op en moet alle atletenlicenties van de startende atleten kunnen tonen. Dit is verplicht voor alle teams. Zorg dat je de licenties paraat hebt, om moeilijkheden te voorkomen.
De registratiebalie bevindt zich aan het begin van het evenemententerrein op de IJmeerdijk.

Briefings

De captainsbriefings vindt plaats nabij de wisselzone.

Let wel: alle divisies 60 minuten voor start.

BEHALVE EREDIVISIE: die 90 minuten voor start.

Parkeren

DUIN TRI ALMERE wordt georganiseerd in DUIN Almere. Parkeren bij de DUIN TRI ALMERE is gratis op parkeerplaats Muiderzandplaats.

Adresgegevens:
Muiderzandplaats 1
1361 AK Almere

Vanuit het parkeerterrein is het ongeveer 10 minuten lopen naar het start/finishgebied: volg de bordjes “Registration”. Belangrijk: Er kan niet worden geparkeerd op of rond het start-en finishgebied.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search