De deelnemersinformatie voor het evenement is hier na te lezen.

Teamtenten

Teamtenten kunnen geplaatst worden op de groenstrook naast het loop en fietsparcours, direct naast het parkeerterrein. Graag weten we van te voren hoeveel teamtenten er geplaatst worden. Wil je een teamtent plaatsen, meld deze dan uiterlijk op dinsdag 24 mei aan via onderstaand formulier.

Registratie

De teamcaptain haalt de registratiekit voor zijn team op en moet alle atletenlicenties van de startende atleten kunnen tonen. Dit is verplicht voor alle teams. Zorg dat je de licenties paraat hebt, om moeilijkheden te voorkomen.
De registratiebalie bevindt zich aan het begin van het evenemententerrein.

Briefings

De captainsbriefings vindt plaats op het grasveld achter Strandbrasserie de Jutter, tussen zwemstart en wisselzone. De briefings vinden plaats op de volgende momenten:

Tijd Activiteit
12:30 uur Captainsbriefing Eredivisie Vrouwen en Mannen
14:15 uur Captainsbriefing 1eDivisie Vrouwen en Mannen

Parkeren

TRI ALMERE wordt georganiseerd in Almere Haven, in de directe nabijheid van het evenemententerrein zijn diverse parkeermogelijkheden.

Adres evenemententerrein:
Strandweg 16
1353 CZ Almere

Penaltybox

De penaltybox bevindt zich aan het begin van de ronde op het loopparcours. Dit geldt zowel voor de Eredivisie als de 1eDivisie.

Wielpost

Het fietsparcours van TRI ALMERE is een heen en weer parcours van 20 kilometer. Er zal door de organisatie geen wielpost worden gefaciliteerd.

Startprocedure

Door de teamcompetities wordt een startvolgorde bepaald. Elke 30 seconden zal er een team starten aan hun Team Time Trial.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search