Locatie

Dit jaar organiseren we alweer de achtste editie van deze triathlon in en rond Almere Duin! Deze unieke locatie heeft alle ingrediënten van een prachtige triathlon: zwemmen in het IJmeer, fietsen over de brede dijk en lopen door de prachtige wijk Almere Duin.

Kies jouw afstand:

Junior Challenge & Individuele kwalificatie Teamcompetities

Junior Challenge & Individuele kwalificatie Teamcompetities

Zwemmen

175 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het strand van Duin en een prachtige ronde van 175 meter door het IJmeer.

Fietsen

1 ronde 5 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 5 km, heen en weer over de IJmeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige IJmeer, terwijl je over dit razendsnelle parcours scheurt.

Lopen

1 ronde 1,5 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw triathlon af met een loopronde van 1.5 kilometer. Het parcours stuurt jou dwars door de nieuwe woonwijk en langs het evenemententerrein. Na de loopronde is het tijd om je welverdiende medaille op te halen.

Sprint afstand & TeamTimeTrial Teamcompetities

Zwemmen

750 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het strand van Duin en een prachtige ronde van 750 meter door het IJmeer.

Fietsen

1 ronde 20 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 20 km, heen en weer over de IJmeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige IJmeer, terwijl je over dit razendsnelle parcours scheurt.

Lopen

2 rondes 2,5 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw sprint triathlon af met twee looprondes van 2.5 kilometer. Het parcours stuurt jou dwars door de nieuwe woonwijk en langs het evenemententerrein. Na de tweede loopronde is het tijd om je welverdiende medaille op te halen.

Olympische afstand

Zwemmen

1500 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het strand van Duin en twee prachtige rondes van 750meter door het IJmeer.

Fietsen

2 rondes 20 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 20 km, tweemaal heen en weer over de IJmeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige IJmeer, terwijl je over dit razendsnelle parcours scheurt.

Lopen

4 rondes 2,5 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw Olympische triathlon af met vier looprondes van 2.5 kilometer. Het parcours stuurt jou dwars door de nieuwe woonwijk en langs het evenemententerrein. Na de vierde loopronde is het tijd om je welverdiende medaille op te halen.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search