Locatie

Dit jaar organiseren we alweer de achtste editie van deze triathlon, in en rond Almere Haven! Deze nieuwe locatie heeft alle ingrediënten van een prachtige triathlon: zwemmen in het Gooimeer, fietsen over de brede dijk en lopen door de prachtige wijk Almere Haven.

Kies jouw afstand:

Junior Challenge – Basisscholen (onder voorbehoud van wijzigingen)

Zwemmen

125 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het zwemstrand van Almere Haven en een prachtige ronde van 125 meter binnen de kom van het zwemstrand.

Fietsen

1 ronde van 5 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 10 km, heen en weer over de Gooimeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige Gooimeer, terwijl je over dit razendsnelle fietsparcours scheurt.

Lopen

1 ronde van 1,25 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw triathlon af met 1 loopronde van 1,25 KM. Het parcours maakt een ronde om het Manifestatieveld in de Haven. Na de loopronde is het tijd om je welverdiende medaille op te halen.

Junior Challenge (onder voorbehoud van wijzigingen)

Zwemmen

250 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het zwemstrand van Almere Haven en een prachtige ronde van 250 meter binnen de kom van het zwemstrand.

Fietsen

10 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 10 km, heen en weer over de Gooimeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige Gooimeer, terwijl je over dit razendsnelle fietsparcours scheurt.

Lopen

2 rondes van 1,25 KM
totaal 2,5 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw triathlon af met 2 looprondes van 1,25KM. Het parcours maakt een ronde om het Manifestatieveld in de Haven. Na de 2 looprondes is het tijd om je welverdiende medaille op te halen.

Sprint afstand (onder voorbehoud van wijzigingen)

Zwemmen

750 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het zwemstrand van Almere Haven en een prachtige ronde van 750 meter door het Gooimeer.

Fietsen

1 ronde van 20 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 20 km, heen en weer over de Gooimeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige Gooimeer en zelfs een stukje van het Eemmeer, terwijl je over dit razendsnelle fietsparcours scheurt.

Lopen

2 rondes van 2,5 KM
Totaal 5 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw sprint triathlon af met een aanloopstuk langs het evenemententerrein en twee looprondes voor in totaal 5 kilometer.  Na de tweede loopronde is het tijd om je welverdiende medaille op te halen.

Standaard afstand (onder voorbehoud van wijzigingen)

Zwemmen

2 rondes van 750 meter
Totaal 1500 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het zwemstrand van Almere Haven en twee prachtige rondes van 750 meter door het Gooimeer.Na de eerste ronde kom je even uit het water voor een landlap voordat je aan je tweede ronde begint.

Fietsen

2 rondes van 20 KM
Totaal 40 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 20 km, tweemaal heen en weer over de Gooimeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige Gooimeer en zelfs een stukje van het Eemmeer, terwijl je over dit razendsnelle fietsparcours scheurt.

Lopen

4 rondes van 2,5 KM
Totaal 10 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw ”Standaard” triathlon af met een aanloopstuk en vier looprondes voor in totaal 10 kilometer. Na de vierde loopronde is het tijd om je welverdiende medaille op te halen.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search