Adres

Parkeren kan op het Manifestatieveld Haven. Dit terrein ligt direct tegenover aan het evenemententerrein. Volg vanaf de Westerdreef de borden Parkeren TRI HARD.

Adresgegevens:
Deltastraat
1353 BR Almere

 

Afstanden

Op zaterdag 18 mei 2024 staat TRI ALMERE op het programma, met een Junior Challenge, Sprint en een Standaard afstand. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de diverse onderdelen zijn als volgt:

  • Junior Challenge – basisscholen: 125 m zwemmen, 5 km fietsen, 1,25 km lopen
  • Junior Challenge : 250 m zwemmen, 10 km fietsen, 2,5 km lopen
  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Standaard afstand triathlon : 1500 m zwemmen, 40 km fietsen,
    10 km lopen

Wisselclinic

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met PROschema wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over de wisselclinics.

Faciliteiten bij start/finish

Het wedstrijdterrein bevindt zich nabij het zwemstrand Almere-Haven aan de Sluiskade. Op en rond dit terrein zijn horecagelegenheden en kun je rondkijken bij de expo. Dit jaar wordt de ”After Race Area” volledig ingericht door official recovery partner U-sport

Neem zoveel supporters mee als je maar kunt bedenken. Het evenemententerrein is aan de Sluiskade, als epicentrum tussen de verschillende parcoursen. Zo kun je als supporter de wedstrijd geheel volgen en ondertussen genieten van heerlijke zomerse sferen.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie op het evenemententerrein van TRI ALMERE. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Maak jouw medaille persoonlijk!

Natuurlijk ontvang je direct na de finish – als herinnering aan onze wedstrijd – een finishermedaille! Die medaille kun je nóg persoonlijker maken. Winterman Sport zal namelijk aanwezig zijn om jouw medaille te graveren met de afstand die jij hebt volbracht en de eindtijd die je over jouw wedstrijd hebt gedaan. Wanneer je je inschrijft voor onze wedstrijd, kun je dit graven ‘bijbestellen’ voor € 10,-. Door later in je Njuko omgeving in te loggen, kun je dit eventueel ook nog later bijbestellen, tot uiterlijk 15 mei 2024.

 

Je kunt er ook op de wedstrijddag voor kiezen je medaille alsnog te laten graveren; dan betaal je er wel iets meer voor, namelijk € 12,50!

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem! Deelnemers aan de wedstrijden van TRI HARD kunnen voor €65,- een racefiets huren via WIEL-RENT. Bij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Je kan dit ook nog later aanvragen door in te loggen in je Njuko omgeving (inschrijfmodule) tot uiterlijk 3 dagen van te voren.

Temperatuur

Ongeveer één week voor TRI ALMERE zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren. Zodra deze bekend is, delen we dit op onze TRI HARD Facebookpagina, de website en in de TRI HARD app. De regels voor het dragen van een wetsuit:
– Temperatuur onder de 15,9 graden: wetsuit verplicht
– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan
– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden.

Bij je inschrijving is het mogelijk om voor €40,- een wetsuit te huren. Al ingeschreven, maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit – 2 dagen van te voren – kun je zelf nog inloggen in je Njuko omgeving en alsnog een wetsuit huren via DARE2TRI Zodra het laatste resultaat bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search