Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens DUIN TRI ALMERE? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je 3 weken voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Belangrijke informatie voor 2021

Tijdens dit evenement zijn de regels van Testen voor Toegang van toepassing, lees hierover meer op de Testen voor Toegang pagina.

De deelnemersinformatie voor het evenement is hier na te lezen.

Adres

DUIN TRI ALMERE wordt georganiseerd in DUIN Almere.

Parkeren bij de DUIN TRI ALMERE is gratis op parkeerplaats Muiderzandplaats.

Adresgegevens:

Muiderzandplaats 1

1361 AK  Almere

Vanuit het parkeerterrein is het ongeveer 10 minuten lopen naar het start/finishgebied: volg de bordjes “Registration”.

Belangrijk: Er kan niet worden geparkeerd op of rond het start-en finishgebied

Afstanden

Op zondag 15 augustus staat DUIN TRI ALMERE 2021 op het programma, met een Junior Challenge, Sprint en een Olympische afstand. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de diverse onderdelen zijn als volgt:

  • Junior Challenge : 175 m zwemmen, 5 km fietsen, 1,5 km lopen
  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Olympische afstand triathlon : 1500 m zwemmen, 40 km fietsen,
    10 km lopen

Start2Tri en Wisselclinic

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met Tri2one Coaching een START2TRI cursus en wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over het aanbod van TRI HARD Series in samenwerking met Tri2one Coaching.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie op het evenemententerrein van DUIN TRI ALMERE. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem! Deelnemers aan de wedstrijden van TRI HARD kunnen voor €50,00 een racefiets huren. Bij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Je kan dit ook nog later aanvragen tot uiterlijk donderdag 12 augustus door in te loggen in je Njuko omgeving.

Temperatuur

Ongeveer één week voor DUIN TRI ALMERE zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren. Zodra deze bekend is, delen we dit op onze THI HARD Facebookpagina, de website en in de TRI HARD app. De regels voor het dragen van een wetsuit:
– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht
– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan
– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden.

Bij je inschrijving is het mogelijk om voor €37,50 een wetsuit te huren. Al ingeschreven, maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit op donderdag 12 augustus 2021 kun je zelf nog inloggen in je Njuko omgeving en alsnog een wetsuit huren. Zodra het laatste resultaat bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website.

Tri-suit kopen

Heb je geen zin om je om te kleden tussen de verschillende disciplines? Dan is een tri-suit de oplossing! In een tri-suit voltooi je alle onderdelen van de triathlon.

Faciliteiten bij start/finish

Het wedstrijdterrein bevindt zich nabij het catamaranstrand op de IJmeerdijk. Op en rond dit terrein zijn horecagelegenheden en kun je rondkijken bij de expo. Neem zoveel supporters mee als je maar kunt bedenken. Het evenemententerrein is op de IJmeerdijk, als epicentrum tussen de verschillende parcoursen. Zo kun je als supporter de wedstrijd geheel volgen en ondertussen genieten van heerlijke zomerse sferen.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search