Partners TRI HARD series

Coaching Partner

Personal Swimming
Personal Swimming
Personal Swimming
Personal Swimming is ontstaan vanuit liefde voor de zwemsport. Als voormalig Olympisch topzwemmers begonnen onze coaches jaren geleden met de simpele gedachte: iedereen kan beter leren zwemmen. Dit doen we met verschillende cursussen, trainingen, privélessen en analyses. Inmiddels begeleiden we wekelijks meer dan 400 zwemmers en leren we ze om efficiënter, langer en sneller te zwemmen!

Recovery Partner

Recovery Lab
Recovery Lab
Recovery Lab
RECOVERY LAB is ontworpen voor herstel en revalidatie. Het helpt atleten sneller te herstellen tussen trainingen en na de prestaties. De beenstukken worden vol geblazen en de samengeperste lucht zal je benen van beneden naar boven masseren. Eenvoudig is de druk aan te passen. Maar liefst 8 luchtkamers (segmenten) worden 1 voor 1 gevuld met lucht waardoor er een prettige pulserende druk ontstaat, vergelijkbaar met het kneden en strijken tijdens een massage, en afvalstoffen zoals lactaat snel afgevoerd kunnen worden.

Coaching Partner

Training Tweaks
Training Tweaks
Training Tweaks
Fysiotherapeut en bewegingswetenschapper Wouter Dijkshoorn richt zich met Training Tweaks op drie aspecten: het opleiden van trainers, het individueel begeleiden van atleten en het geven van zwem-, loop- en triathlontrainingen. In de begeleiding staat intensieve communicatie voorop zodat er, naast een trainingsschema via TrainingPeaks en technische aanwijzingen, ruimte is voor coaching. Tot slot geeft hij triathlon gerichte trainingen, zoals de TRIHARD wisselclinics en clubtrainingen bij Triathlonvereniging De Dolfijn.

Indoor Bike Partner

Wattcycling
Wattcycling
Wattcycling
WattCycling biedt groepstrainingen aan van 80 minuten op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren.

Wetsuit Rental & Tri stuff

Bijvoet Sport
Bijvoet Sport
Bijvoet Sport
Je gaat een triatlon doen, wat gaaf! Dan weet je ook dat er bij een triatlon een heleboel komt kijken. Om goed te kunnen trainen en straks optimaal voorbereid aan de start van je wedstrijd te staan heb je de juiste kleding en accessoires nodig. Bijvoet Sport is al sinds de opkomst van de triatlon gespecialiseerd in triatlonbenodigdheden voor het zwemmen en hardlopen. Bijvoet Sport heeft alles wat je nodig hebt, zowel online als in onze winkel.

Bike Rental

Wielrent
Wielrent
Wielrent
Wiel-rent.nl verhuurt racefietsen, carbon racefietsen, racefietsen voor kinderen, hybride fietsen, tijdritfietsen, fietskoffers en nog veel meer!

Officials

NTB
NTB
NTB
De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar 131 triathlonverenigingen, 86 organisaties van evenementen en de ca. 9.500 leden (individueel of in verenigingsverband) en op jaarbasis bijna 23.000 daglicentiehouders. De NTB is aangesloten bij NOC*NSF, de ETU en de ITU. De NTB overkoepelt alle multidisciplinaire duursporten.

Geluid

Andree Troost Geluidstechniek
Andree Troost Geluidstechniek
Andree Troost Geluidstechniek
Geluid-, beeld-, licht- en communicatietechniek voor alle evenementen!
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search