Parcours

Teamcompetities

Tijdens DUIN TRI ALMERE hebben we zowel op zaterdag als op zondag diverse Teamcompetities wedstrijden. Op zaterdag zal er gestreden worden over de Sprint en Standaard Afstand. Op zondag leggen de deelnemers van de Ere- en 1eDivisie een individuele kwalificatie en een Team Time Trial af.

Standaard Afstand

Zwemmen

2 ronden van 750 meter met landlap

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het strand van Duin en twee prachtige rondes van 750 meter door het IJmeer. Na de eerste ronde maak je een korte landlap over het strand.

Fietsen

2 ronden van 20 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 20 km, tweemaal heen en weer over de IJmeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige IJmeer, terwijl je over dit razendsnelle parcours scheurt.

Lopen

Aanloopstuk + 4 ronden

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw triathlon af met een aanloopstuk en vier looprondes. Het parcours stuurt jou dwars door de nieuwe woonwijk en langs het evenemententerrein. Na de vierde loopronde sla je af richting de finish.

Sprint Afstand

Zwemmen

1 ronden van 750 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het strand van Duin en een prachtige ronde van 750 meter door het IJmeer.

Fietsen

1 ronde van 20 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 20 km, eenmaal heen en weer over de IJmeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige IJmeer, terwijl je over dit razendsnelle parcours scheurt.

Lopen

Aanloopstuk + 2 ronden

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw triathlon af met een aanloopstuk en twee looprondes. Het parcours stuurt jou dwars door de nieuwe woonwijk en langs het evenemententerrein. Na de tweede loopronde sla je af richting de finish.

Individuele kwalificatie Ere- en 1eDivisie

Zwemmen

1 ronde van 175 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het strand van Duin en een prachtige ronde van 175 meter door het IJmeer.

Fietsen

1 ronde van 5 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 5 km, eenmaal heen en weer over de IJmeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige IJmeer, terwijl je over dit razendsnelle parcours scheurt.

Lopen

1 ronde van 1,5 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw triathlon af met een loopronde van 1,5 kilometer. Het parcours stuurt jou dwars door de nieuwe woonwijk en langs het evenemententerrein.

Team Time Trial Ere- en 1eDivisie

Zwemmen

1 ronde van 750 meter

Direct aan het begin van jouw triathlon is het smullen geblazen, met de start op het strand van Duin en een prachtige ronde van 750 meter door het IJmeer.

Fietsen

2 ronden van 10 KM

Spring op je fiets en raas over de voor Almere zo typerende dijken. Je rijdt een autovrij parcours van 10 km, tweemaal heen en weer over de IJmeerdijk. Geniet van het uitzicht over het prachtige IJmeer, terwijl je over dit razendsnelle parcours scheurt.

Lopen

2 ronden van 2,5 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je sluit jouw triathlon af met twee looprondes van 2,5 kilometer. Het parcours stuurt jou dwars door de nieuwe woonwijk en langs het evenemententerrein. Na de tweede loopronde sla je af richting de finish.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search