Parcours

NK Masters

TRI GRAND PRIX ZANDVOORT is op 16 juni 2019 het toneel van het NK Masters Sprint. De beste Masters (40+) van Nederland nemen het tegen elkaar op in de strijd om het Nederlands Kampioenschap.

Aan het einde van de wedstrijd worden zowel de overall titels als de titels in de verschillende leeftijdsklassen (40+, 45+, 50+, etc.) verdeeld. Wil jij ook kans maken op de nationale titel in jouw leeftijdsklasse? Schrijf je dan in voor de speciale NK-serie.

Zwemmen

1 ronde 750 meter

Het zwemonderdeel van TRI GRAND PRIX ZANDVOORT vindt plaats in zee, een unicum voor een triathlon in Nederland. Na een korte briefing lopen alle deelnemers gezamenlijk over het strand naar de start. Bij de start aangekomen, klinkt het startschot en zwem je in een rechte lijn, langs de kust, richting de wisselzone. Na 750 meter kom je de zee weer uit en loop je richting de wisselzone op de parkeerplaats.

Fietsen

4 rondes 4,3 KM + aanloop van 4,5 KM

Van het fietsparcours mogen we gerust zeggen dat dit hét spectaculairste fietsparcours van Nederland is. Op jouw fiets rijd je namelijk over het Circuit van Zandvoort! Vanaf de wisselzone rijd je zo snel mogelijk naar het circuit en fiets je daar een halve ronde, tot de inrit naar de wisselzone. Vanaf daar rijd je nog vier volle rondes over het circuit voor je deze belevenis van je bucketlist mag afstrepen.

Lopen

1 ronde 5 KM

Nadat je het fietsonderdeel hebt voltooid, is het tijd voor het afsluitende looponderdeel. Je rent het circuit af en loopt vervolgens langs de boulevard richting het centrum van Zandvoort. Tijdens dit prachtige stuk heb je vrijwel de gehele tijd een prachtig uitzicht op het strand en de zee. Voor de deur van het Holland Casino ligt het keerpunt, waarna je dezelfde route terugloopt naar het circuit. Daar schreeuwt het publiek je toe, terwijl je finisht op de finishlijn van het circuit!

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search