Ceepo Grand Prix Time Trial

Ceepo Grand Prix Time Trial maakt debuut op circuit Zandvoort: race tegen de klok op spectaculaire F1-baan

Slechts honderd deelnemers. Vier rondes van welgeteld 4307 meter: iets meer dan 17.2 kilometer dus. Op de fiets, niet ver maar wel zo hard mogelijk rijden. Een race tegen de klok op het F1 racecircuit van Zandvoort. TRI HARD Series – dat op dezelfde dag een drukbezette triathlon op hetzelfde circuit organiseert – introduceert op 16 juni de Ceepo Grand Prix Time Trial.

Starttijd: 18.00 uur
Inschrijfgeld: 25 euro

Maximaal 100 deelnemers

Uniek parcours

Het wordt een race voor een select gezelschap. Slechts honderd tijdrijders kunnen meedoen aan deze korte, maar pittige race over het racecircuit in Zandvoort. ,,Vol is vol”, legt wedstrijdleider Jefry Visser uit, doelend op de inschrijving. ,,We zien dat onze triathlon, TRI GRAND PRIX ZANDVOORT, ontzettend populair is bij atleten uit binnen- en buitenland. De interesse is alleen maar groter geworden sinds bekend is dat de F1 haar terugkeer zal maken op dit circuit. Atleten willen hier dolgraag starten en ervaren hoe het is om op deze unieke plek te kunnen racen. Die kans willen we daarom ook graag geven aan tijdrijders.”

Fietsen

4 rondes van 4,3 KM

Van het fietsparcours mogen we gerust zeggen dat dit hét spectaculairste fietsparcours van Nederland is. Op jouw fiets rijd je namelijk over het Circuit van Zandvoort! Vanuit de Paddock rijd je zo snel mogelijk naar het circuit en fiets je daar een ronde over het Formule 1 circuit van Nederland.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search